Ullared, Ullared, Ullared

Godkväll sunshines!

Gjorde värsta tabben imorses, skulle gå upp vid 05.45 eftersom jag och brudarna skulle till Ullared kl 7 imorses. Jag vaknar av att mamma kommer inspringande i rummet och säger att jag måste gå upp för klockan är halv sju! Fick panik, duschade snabbt som vinden, fixade mig och allt och så var jag klar runt tio i sju, det är verkligen rekord haha!

Åkte till Lunden för att träffa brudarna och sedan satte vi oss i minibussarna och drog iväg. Det var helt galet i bilen, party in the car säger jag bara! När vi väl kom fram till Ullared gick alla snabbt och tog några kundvagnar och började shoppa. Det roligaste var ju utmaningarna som Zandra hade fixat till oss, bland annat var det en utmaning då man skulle dra ett skämt för en okänd person så att denne skulle bli glad. Angelica fick det stora uppdraget att dra ett skämt och så gick hon fram till en kille som jobbade där och sa: Hej får jag dra ett skämt för dig? Han sa såklart ja och Angelica drog skämtet för honom och han började skratta, upptäckte sedan när vi hade gått därifrån att han fortfarande stod och småskratta för sig själv, vi gjorde helt klart hans dag!

Runt tre åkte vi hem till Skövde och då hade jag bland annat köpt en brun väska, hygienprylar och underkläder. Var party i bilen hem också även fast alla var så gott som trötta.

Nu ska jag ta och lyssna på soundtracket från Hair, gash älskar den filmen!
Ciao <3


Idétorka?

Hej! Var ett väldigt tag sen jag skrev här på bloggen, inte för att det är något ovanligt när det gäller mig haha!

Just nu sitter jag och en nära vän till mig och väntar på att religionslektionen ska börja, ska se på en film som heter La vita é bella. Skoldagen har varit rätt soft, kolla på filmen Volver i spanskan, arbetade med ord på engelskan, fixade det sista på vår step-up på idrotten och nu är det bara film i religionen kvar.

Vad har jag haft för mig under tiden jag inte har skrivit då? Jo, jag har gått i skolan, haft lov, varit på fester, jobbat i kyrkan som vanligt och träffat nya människor. Idag blir det att arbeta i kyrkan, imorgon blir det att hjälpa till med läxhjälp på en skola här i stan och på torsdag blir det att vara barnvakt, fullt upp minst sagt!

Nu börjar min lektion snart, ciaao! :)

RSS 2.0