Back to school

Hejsan! :)

Då har man börjat skolan igen då, började igår men orkade inte skriva något igår. Det var faktiskt helt okej att börja igen och få lite rutin på tillvaron. Vi började faktiskt dagen nästan att gå efter schemat direkt, har ju några nya kurser i år och det ska bli så kul att ha några som man verkligen har längtat efter tillexempel historia, litteraturvetenskap och samhäll B! Är väldigt taggad inför dom kurserna. Och mitt schema ska jag verkligen inte klaga på, har sovmorgon två dagar i veckan till halv tio och den senaste dagen jag till är tio i tre!

Idag har jag varit i skolan som vanligt, hade matte C för första gången och jag kan säga att det är den kursen som kommer bli jobbigast.. matematik är verkligen inte min grej. Och i spanskan har vi en ny lärare, hade gärna haft kvar vår gamla lärare men men bara att acceptera. Snart kommer pappa hem, har saknat honom! Men jag vet att det första han kommer göra är att tjata haha men strunt samma! haha :D och senare blir det att sjunga i den nya kören! Det kommer bli riktigt kul att få vara med i en äldre kör, dock tror jag att min hals och röst kommer svika mig ikväll eftersom jag är så förkyld :(

Imorgon blir det skola igen och kanske kinamat om tjejerna vill! Vi älskar kinamat så är det bara. Imorgon drar även Matfestivalen igång men jag kan bara gå en stund imorgon eftersom jag ska jobba i kyrkans cafétält ifrån nio till tolv på kvällen. Men på lördag blir det Matfestivalen på riktigt! :D

Pusshejs <3

bilden är ifrån middagen hemma hos Veronica

Blandat.

Hejsan! :)
Lyssnar på musik för tillfället medans jag packar tills ikväll då det blir grillning och övernattning hos en vän till mig. Vädret kommer bli sådär ikväll men det får man väl räkna med när man bor i Sverige lixom.

Gick upp halv åtta imorse, fråga mig inte varför för det vet jag inte men mamma väckte mig när hon skulle till jobbet och jag kunde inte somna om. Gick ner och satte mig framför TV:n och såg tre avsnitt av Band Of Brothers, älskar verkligen den serien dock är den väldigt hemsk om man sätter sig in i personernas situationer. Band Of Brothers handlar om ett fallskärmsjägar-kompani under andra världskriget och deras framryckningar vid D-dagen i Normandie ända fram tills krigsslutet. Jag rekommenderar den verkligen!

Angelica kom till mig imorses vid 10 för att äta frukost hos mig, ja vi har våra störda idéer. Vi gjorde iallafall Scones och pratade massor eftersom vi inte har setts på hela sommarlovet. Vid två skulle hon åka och jag skulle bort till Charlotte på lunch och för att träffa ett par vänner till mig :) Och självklart var det JAG som lagade största delen av maten, Kerim klaga bara hela tiden så han fick göra köttfärsen mohaha.

Pusshejs!

Smått och gott

Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska slå halv fem så man kan ta bussen till Ryd och äta pizza och se på fotboll med två kompisar. Jag var faktiskt uppe med tuppen imorse för jag bestämde att jag skulle på högmässa i Matteuskyrkan i Ryd med en vän till mig. Åkte dit vid 10 och högmässan höll på ett bra tag men det var verkligen skönt att få sitta där i kyrkan och bara tänka, sjunga underbara psalmer och möta alla som var på högmässan. Det blev även bestämt att jag ska jobba i kyrkans tält på Matfestivalen! :) Efter högmässan blev det kyrkofika och sedan gick jag och min vän och snacka ett bra tag, i några timmar om man ska vara exakt. Sen cyklade jag hem men jag ska snart åka dit igen.

Igår så gjorde jag verkligen ingenting men sen kom jag på att mina linser var slut så jag var tvungen att åka till Elins Esplanad och köpa linser, köpte även lite andra saker bland annat en mascara, två linnen och leggings.

Nu blir det att fixa sig lite och sedan ta bussen till Ryd!
Pusshejs <3

Ett av linnena som jag köpte


Det andra linnet, jättesött


Baksidan


Och såklart 72% choklad ifrån Anthon Berg!


RSS 2.0